- ერთი თავი ყვავილოვანი კომბოსტო
- ქოქოსის კრემი წყალში გახსნილი (ნახევარი ჭიქა)
- სხვადასხვანაირი თხილები (ერთი მუჭა)
- ზეითუნის, სელის ან სეზამის ზეთი (1 სუფრის კოვზი)
- კურკუმა (1 ჩაის კოვზი)
- მარილი
- ჩილი
ყვავილოვანი კომბოსტოს გარდა დანარჩენი ინგრედიენტები დააბლენდერეთ და მიღებულ სოუსში ამოვლეთ კომბოსტოს თითოეული პატარა ყვავილი. 6-8 საათი დატოვეთ დეჰიდრატორში და მწვანე ფოთლებთან ერთად გემრიელად მიირთვით.
No comments:
Post a Comment